EL CINQUÈ ÀNGEL

20,00

Categorías: , , Etiquetas: ,

Descripción

PRIMERA PART – 95 d.C. a 1314 d.C
Confinat a l’illa de Patmos, a l’apòstol Joan li és revelada una enigmàtica i malèfica profecia que prediu l’adveniment del Cinquè Àngel, la fi del Cristianisme i dels dies de la Humanitat en un futur molt llunyà.
Esperant els dies de compliment, la profecia va passant al llarg dels segles a mans de diferents i variats personatges. En un relat molt dinàmic, coneixerem les aventures al desert de Pròcor i el petit Abdhul, el sacrifici d’un matrimoni de jueus conversos, la fundació de l’Ordre del Temple, com es va aconseguir la profecia, l’origen de la immensa fortuna de l’ordre, l’accidentat viatge dels seus comandaments a Roma -per consolidar, expandir l’Ordre i protegir la profecia- així com també serem testimonis de les maquiavèl·liques maquinacions del rei Felip IV de França i el Papa Climent V per fer desaparèixer tràgicament l’Ordre l’any 1314.

SEGONA PART – 1665 d.C
Un missatge anònim adverteix al Papa Alexandre que s’apropen els dies de compliment de la profecia i dels perills que això comporta. El pontífex envia a buscar el seu nebot Guido per encomanar-li que trobi i porti els manuscrits originals de la profecia a Roma. Disposarà d’un any i haurà de començar tan sols amb la incerta suposició de que pot estar oculta a la Serralada dels Dolomites, una fortalesa custodiada per una misteriosa ordre de cavallers vestits de negre.
En Guido viurà un any molt intens carregat d’aventures i desventures, ple de perills, d’amor, passió, intrigues, amistat, odi i maldat que s’encadenaran sense treva una darrera l’altra fins arribar a un desenllaç totalment inesperat

EL CINQUÈ ÀNGEL
Autor: Josep Fuster Ribas
Format: 14,5 x 20,8 cm
438 págs.
Encuadernació: Rústica + Solapes
Idioma: Català
ISBN: 978-84-947481-2-7
Preu: 20,00 €
IBIC: FV
Novela Històrica