El debat inacabat. Fins que parlin les urnes

22,00

Descripción

El debat inacabat
Fins que parlin les urnes

Aquest llibre recull les reflexions de l’autor sobre el que ell anomena el debat inacabat, fent una anàlisi de la evolució regressiva de la política espanyola i de les dificultats del poble català constituït en minoria nacional, per posar en marxa la Catalunya republicana i polítiques de desenvolupament econòmic i de progrés social.
L’alternativa catalana és considerada un deliri per un Estat convertit en autoritari, que es nega a reconèixer el dret a l’autodeterminació de les minories nacionals i no admet que existeixen drets més enllà de la Constitució de 1978 que tampoc es proposa modificar per reconciliar la societat.
Aquest llibre és també una defensa de la democràcia en tots els seus aspectes i variants, donant preferència a escoltar la opinió del poble i superar les polítiques decadents. L’autor reclama completar la democràcia representativa amb noves vies de participació social i la lluita contra les desigualtats socials.
Respectar la dignitat del poble català, a més dels components nacionals de llengua i cultura, són fets essencials per començar a resoldre el conflicte i superar el sentiment d’indignació per la repressió actual de l’Estat espanyol i l’existència de presos polítics.

El debat inacabat. Fins que parlin les urnes
Autor: Pau Miserachs
Format: 15 x 21 cm
446 págs.
Encuadernació: Rústica
Idioma: Català
ISBN: 978-84-120172-9-8
Preu: 22,00 €
Periodisme / Política