Sortir del Laberint. Contrapunts al no-diàleg

22,00

Descripción

Sortir del Laberint
Contrapunts al no-diàleg

Els ideals polítics criden a rèquiem per la política espanyola plena de teranyines, una monarquia corrupta, govern sense contracte social i sense avenços democratitzadors, reptes de futur que lluiten per trobar model, permanent hostilitat política, colpisme i desencís.

Democràcia republicana que és precisament el que no vol l’unionisme espanyol que segueix esperonant les dues Espanyes enfrontades, situació que fa impossible corregir el desgavell espanyol. Aquest llibre assenyala camins possibles.

Catalunya, camí de la independència, precisa una política d’unitat nacional sense reticències per motius electorals. És forçós recordar que Catalunya, en paraules de Mossèn Dalmau, és un poble i un territori que històricament no pertany al Regne d’Espanya.  

Catalunya té la oportunitat de construir noves estratègies en base al principi majoritari democràtic per superar l’ambició de dominació de la cultura i la política castellana que ha fracassat a Galicia i Euzkalerria. Aquest llibre és una aportació a les reflexions necessàries per construir estratègies fiables i sòlides. 

Una nova transició és possible amb la victòria electoral de l’independentisme a les properes eleccions catalanes i acabar amb la política destructiva dels que viuen del conflicte i la malicia. Queda també raonat que és el poble català, el mateix que va defensar les urnes l’1 d’octubre de 2017 qui té el dret exclusiu a decidir el seu futur polític.

Amb Pròleg de Carles Mundó.

El debat inacabat. Fins que parlin les urnes

Autor: Pau Miserachs
Format: 15 x 21 cm
486 págs.
Encuadernació: Rústica 
Idioma: Català
ISBN: 978-84-121453-7-3
Preu: 23,00 € 
Periodisme / Política