Ni república, ni democràcia (2ª edició)

25,00

Descripción

Ni república, ni democràcia
De la transició a la indignació, camí de la independència.

2ª Edició

En aquest llibre recollim una acurada selecció dels seus articles que permeten seguir l’evolució de la política espanyola i catalana des de l’any 1976. Dedicat durant 50 anys a l’exercici de l’advocacia i el dret d’autor i a la defensa dels drets de marca des de 1990, ha estat també professor de Dret de la Informació a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i membre del Comité executiu internacional d’ALAI des de 1986 fins 2007, entitat de la que va ser presidenrt del grup espanyol el període 2004/2007, en el que va organitzar un congres internacional a Barcelona sobre la Propietat Intel·lectual i la Llibertat d’Expressió, va ser professor de propietat intel·lectual i dret de marques del Magister Lucentinus de la Universitat d’Alacant.

Actualment en Pau Miserachs és president del Grup d’Estudis polítics per a la defensa de la democràcia,les llibertats i els drets humans. També ha sigut membre de la Fundació Josep Pla en el seu període fundacional a Palafrugell.

Amb Pròleg de Francesc Canosa.

L’estelada de la portada correspon a la creada per Vicenç Albert Ballester que exhibia el Centre Català de l’Havana des del 1919 i que el 1928 va ser proclamada bandera oficial de la República Catalana en ocasió de congrés separatista que s’hi va celebrar amb assistència de Francesc Macià

Ni república, ni democràcia
De la transició a la indignació, camí de la independència.

Autor: Pau Miserachs
Format: 15 x 21 cm
Pàgines: 705
Encuadernació: Rústica
Idioma: Català
ISBN: 978-84-121453-5-9
Preu: 25,00 €
Periodisme / Política